Чтобы не видеть вверху этот надоедливый рекламный баннер от UCOZ, регистрируйтесь в системе или входите со своего глобального аккаунта
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск по сайту
Разделы
Новости братства [27]
События в мире [199]
Новости сайта [12]
Новости православия [72]
События в Украине [86]
Интересная информация [80]
Разное [23]
Авторская рубрика [7]
Размышления участников нашего братства...
Историческая справка [13]
Дополнительно
Наш опрос
Как вы узнали о нашем сайте?
Всего ответов: 33
Друзья сайта


Храм Всіх Українських Святих і Львівське молодіжне православне братство

Одигитрия




Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная | Регистрация | Вход
Президент Білорусі О.Лукашенко під час візиту до Києва пояснив, що грип - це провокація
00:01
Президент Білорусі Олександр Лукашенко ввечері 4 листопада прибув з офіційним візитом до Києва. В аеропорту "Бориспіль" його зустрів міністр закордонних справ України Петро Порошенко.

Після приїзду Лукашенко на прохання журналістів прокоментував ситуацію навколо епідемії грипу в Україні та Білорусі.

"Здається, по-свинячому пищить весь світ. Білорусь і Україна - не виняток. Треба заспокоїтися і жити", - сказав Лукашенко.

На його думку, ажіотаж навколо грипу нагнітають фармацевтичні компанії. Лукашенко зауважив, що у Білорусі хворих на пневмонію значно менше, ніж було минулого року в цей же час.

"Це звичайна провокація фармацевтичних компаній і їх бажання заробити на людському горі", - заявив глава Білорусі.

"Думаю, політичний фон в Україні цьому лише сприяє. Я буду радий, якщо ситуація в близькій нам Україні буде стабільна", - додав він.

У рамках візиту, який триватиме до 6 листопада, Лукашенко проведе переговори із президентом Віктором Ющенком, прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, головою Верховної ради Володимиром Литвином.

Президенти України та Білорусі Віктор Ющенко і Олександр Лукашенко в Києві вшанували пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років. Крім того, вони запланували поїздку в Івано-Франківську область для з'ясування ситуації, що склалася там у зв'язку з епідемією грипу.

В цьому контексті Ющенко відзначив, що Лукашенко приїхав до України не з порожніми руками, та подякував Білорусі разом із Євросоюзом та іншими країнами, за допомогу в подоланні складної епідемічної ситуації.

Водночас Лукашенко заявив, що проблема свинячого грипу А/H1N1 роздута штучно. "Цей нещасний грип, нехай навіть свинячий - це не чума й не холера невиліковні, це абсолютно виліковно", - сказав він.

Лукашенко також висловив упевненість у тім, що й Білорусь, і Україна можуть самостійно впоратися із цим захворюванням. Жартуючи, він зазначив, що якщо потрібно буде, він і Ющенко особисто будуть шити марлеві пов'язки й розвозити їх.

Під час вшанування пам'яті жертв Голодомору глава української держави заявив, що визнання голоду 1932-33 років актом геноциду проти українців не спрямоване проти Росії."Нам усе треба зробити, щоб світ знав: це не докір якійсь нації або державі, у тому числі, це не докір російському народу або Росії", - зазначив Ющенко.

Глави двох держав поставили горщики пшениці зі свічами до меморіалу пам'яті жертв Голодомору, а також посадили калину на прилягаючій до меморіалу території. Ющенко зазначив, що Голодомор 1932-1933 років в Україні мав відмінності від подібних трагедій в інших країнах, серед яких він назвав введення режиму "чорних дощок".

"Голодомор був у Білорусі, Поволжі, Середній Азії, але я хотів би підкреслити: забороняли виїжджати за межі своєї території українцям. "Чорні дошки" були в нас. У нас 13 тисяч сіл викошено голодом", - підкреслив Ющенко.

Зі свого боку, Лукашенко пояснив, що своєю присутністю біля меморіалу пам'яті він хотів ушанувати пам'ять мільйонів жертв цієї трагедії.

Під час візиту планується досягти домовленостей щодо продовження демаркації українсько-білоруського кордону, активізації політичного діалогу, а також підписати низку двосторонніх документів.


О.Лукашенко прибув до Києва


Лукашенко та Ющенко готові шити марлеві пов'язки

Джерело: ТСН

Категория: События в Украине | Просмотров: 772 | Добавил: tinet | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
1 tinet  
0
В ходе переговоров в Киеве Виктора Ющенко с Александром Лукашенко была достигнута договоренность о том, что Украина вернет Беларуси 50 млн долларов долгов предприятий, оставшихся еще со времен СССР. Об этом пишет газета "Коммерсант-Украина" со ссылкой на источник в украинском МИДе.

Схема выплат предполагает экспорт украинской электроэнергии в Беларусь по льготному тарифу. Для реализации этого энергогенерирующим компаниям придется работать в убыток, но в будущем Украина надеется стать главным экспортером электроэнергии в Беларусь.

Украине пришлось согласиться на выплату долга после того, как Лукашенко поставил вопрос ребром — он заявил, что не будет передавать на ратификацию в парламент договор о госгранице с Украиной, подписанный в мае 1997 года, уточняет издание.

http://news.tut.by/economics/151945.html


2 Gen  
0
All of my questions seltsed-thankt!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мини-чат
500
Новые добавления
Файлы:
23 Октября 2010
Как правильно выйти ... (Книги)
24 Августа 2010
Дмитро Степовик. Іст... (Книги)
23 Июня 2010
Молитвенный щит (Молитвы)
23 Июня 2010
Иконы и молитвы в ра... (Молитвы)
Статьи:
04 Декабря 2010
Пост без прикрас (Мои статьи)
04 Декабря 2010
Христианский брак ес... (Мои статьи)
20 Ноября 2010
Как выбирать духовни... (Мои статьи)
11 Ноября 2010
Милостыня должна поп... (Мои статьи)
Сайты:
11 Февраля 2011
Псалтирь (Библия и христианская литература)
11 Февраля 2011
Молитвослов (Молитвы)
02 Декабря 2010
"СЛОВО" - ... (Полезные ссылки)
08 Ноября 2010
Миссионерско-апологе... (Похожие сайты)
В Нежине
Прогноз погоди в Ніжині
Ніжин на мапі світу
Наша кнопка

Смело масштабируйте картинку ;)
Лучше всего наш сайт смотреть через:
Copyright orthodox-nezhin.at.ua © 2024 |