Чтобы не видеть вверху этот надоедливый рекламный баннер от UCOZ, регистрируйтесь в системе или входите со своего глобального аккаунта
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск по сайту
Разделы
Новости братства [27]
События в мире [199]
Новости сайта [12]
Новости православия [72]
События в Украине [86]
Интересная информация [80]
Разное [23]
Авторская рубрика [7]
Размышления участников нашего братства...
Историческая справка [13]
Дополнительно
Наш опрос
Как вы узнали о нашем сайте?
Всего ответов: 33
Друзья сайта


Храм Всіх Українських Святих і Львівське молодіжне православне братство

Одигитрия




Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная | Регистрация | Вход
НАМ РІК.
22:00
Улюблені у Христі браття і сестри!

В першу чергу вітаю Вас любов’ю Господа нашого Ісуса Христа!

Ось вже пройшов рік з того часу, як у кафедральному храмі Всіх Святих міста Ніжина почала збиратися православна і не православна молодь. Ці зібрання були спрямовані на те, щоб заохотити молодих людей на спілкування з священиком та між собою на релігійно – філософські теми.

Пройшов рік і з того часу, як єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон благословив наше зібрання і схвалив його назву « Ніжинське православне молодіжне братство імені Іоанна Тобольського », подарувавши часточку мощей цього святого. Як свого покровителя ми обрали святителя Іоанна ( Максимовича ) митрополита Тобольського, тому що він уродженець Ніжина. Він не тільки молиться за нас перед Богом, але і присутній у нашому храмі своїми чудотворними мощами та іконою.

Підсумовуючи рік, можна впевнено сказати, що він не пройшов даремно. Самою плодотворною стороною є повернення до Церкви тих, хто ще не так давно стояв поза Нею, і, можливо, навіть відносився скептично та вороже не тільки до православ’я, а й до християнства взагалі. Молодіжний фактор у житті Церкви є дуже значним. Тому що накопичення релігійної енергії йде у молоді яскравіше, ніж у людей старшого покоління, однак, вона не завжди знаходить для себе відповідної форми і часто скута якоюсь лякливістю.

Сучасну молодь часто називають втраченим поколінням. Молоді люди схильні до заперечення традиційних цінностей і авторитетів. Здається, що розмова на серйозні теми з тими, кому до тридцяти практично безплідна. Але, якщо ми відмовимось від спроби здобути це покоління, воно буде втрачене як для Церкви і держави, так і для самих себе. Ось чому ми організували молодіжне братство як засіб нових форм проповіді Євангелії, та допомоги сучасній молоді у пошуці Бога, самих себе.

Молодь сьогодні дуже різна. Вона по-різному одягається, слухає різну музику, має різні інтереси. І така різна молодь приходить до Церкви. Але мало прийти в Церкву, треба уміти тут залишитись. Сьогодні дуже важко бути православним серед молодих, так само як і бути молодим серед православних. Молодим людям як нікому іншому треба навчитися розрізняти не тільки добро і зло, але навчитися розрізняти і їх відтінки.

Сучасне людство живе соціальними проблемами, де ціль життя є підвищення рівня самого життя. Така орієнтація цінностей не може радувати Православну Церкву. В нашій країні Церква по суті відділена від держави, але Церква не відділена від суспільства. Тому, у вирішенні тих проблем, які стоять перед Церквою, може допомогти створення православних братств.

Зараз неможливо передбачити діяльність нашого братства, розпланувати всю програму дій. Життя покаже які шляхи для цього є найбільш прийнятні і відповідатимуть конкретним вимогам часу.

На сьогодні хочеться поздоровити з Днем Народження наше братство, всіх його учасників, всю молодь православного Ніжина. Завжди будемо раді прийняти у наші лави кожного, хто потребує і йде до Бога!

Божого Благословення Вам і Вашим рідним!

Святителю отче Іоанне моли Бога за нас!

Священик Сергій Чутченко,
духівник Ніжинського Православного
молодіжного братства ім. Іоанна Тобольського.

Категория: Новости братства | Просмотров: 1023 | Добавил: isihia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 2
1 Venedo  
1
Навіть не віриться, що уже пройшло стільки часу.

2 bened  
1
З днем народження братство Іоана Тобольського! Божого благословення, успіхів і наснаги. Спокою в душах і неспокою в праці, будьте завжди молодими! Нових задумів і нових звершень!
З благословенням Божим о. М.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мини-чат
500
Новые добавления
Файлы:
23 Октября 2010
Как правильно выйти ... (Книги)
24 Августа 2010
Дмитро Степовик. Іст... (Книги)
23 Июня 2010
Молитвенный щит (Молитвы)
23 Июня 2010
Иконы и молитвы в ра... (Молитвы)
Статьи:
04 Декабря 2010
Пост без прикрас (Мои статьи)
04 Декабря 2010
Христианский брак ес... (Мои статьи)
20 Ноября 2010
Как выбирать духовни... (Мои статьи)
11 Ноября 2010
Милостыня должна поп... (Мои статьи)
Сайты:
11 Февраля 2011
Псалтирь (Библия и христианская литература)
11 Февраля 2011
Молитвослов (Молитвы)
02 Декабря 2010
"СЛОВО" - ... (Полезные ссылки)
08 Ноября 2010
Миссионерско-апологе... (Похожие сайты)
В Нежине
Прогноз погоди в Ніжині
Ніжин на мапі світу
Наша кнопка

Смело масштабируйте картинку ;)
Лучше всего наш сайт смотреть через:
Copyright orthodox-nezhin.at.ua © 2024 |